I could be your cowgirl...

I COULD BE YOUR COWGIRL, BUT THIS STORY NEVER ENDS
I'M IN LOVE WITH MY BOY AND WITH YOU WE'RE ONLY FRIENDS.

I COULD BE YOUR LADY, BUT MY HEART IS TAKEN TWICE.
I AM VERY FRAGILE, LIKE THE WINGS OF BUTTERFLIES.

I'M UNTAMED FOREVER
PLEASE FORGIVE ME IF YOU CAN
WE'RE GOING NOWHERE! NEVER!
MY SWEETHEART IS LUCKY MAN!
WE'RE GOING NOWHERE! NEVER!
MY SWEETHEART IS LUCKY MAN
MY SWEETHEART IS LUCKY MAN.

I COULD BE YOUR KITTY,
BUT I WON'T BETRAY MY LOVE
DIRTY, HOT AND SWIFTY,
LIKE MY ANGEL FROM ABOVE.

I COULD BE YOUR BABE, BUT YOU DO NOT STAND A CHANCE,
EVEN IF YOU TRY TO GIVE THE BEST OF YOUR LAP DANCE!

I'M UNTAMED FOREVER
PLEASE FORGIVE ME IF YOU CAN!
WE'RE GOING NOWHERE! NEVER!
MY SWEETHEART IS LUCKY MAN!
WE'RE GOING NOWHERE! NEVER!
MY SWEETHEART IS LUCKY MAN
MY SWEETHEART IS LUCKY MAN...


Рецензии