О гэтак завшы в Ракый хишных

. Давай оно нам булк!

Ныма вжэ шо і подывытысь
Даж ув культурных тут,
Ны то шо шэ ув гындэ рыжых,
Шо всілыся ва РТу.

І пыj вжэ чаj собі, міj Гыцько,
Хоть сь цюкром, хоч – в мыду
І ны дывысь а ныц у прынцыj,
Шо Путю дэсь скубуть.

У нас жэ всё автоматычно:
Шіх-шіх – і шіхлі вш пЮть!
І в платьтях чорных лізуть ліскы
В гірманцыj во на юхт.

А я вішу аж прамо з німцыj,
Шо шахкають вокруг.
Ну, ваш колега ж такж напывся зь.
Ны мяткы каплю в пузьк.

Так шо шэ ж трэба телевізор,
Шо лупыть по мозгу.
Бы я ны можу скорчыць рожу
Хоть гітлеру сь в срачу.

...ну, то закат, мо, вам поможэ
Вспокоіць няку гнусь?
...бо j кропка как ввырху б


Рецензии
пышу рыцэнзію сам-сунг.
бо дэ ж ты шэ анёньсь ву Кузнь.
\тут, мусыть, мат найшов мышуль.
ну, віш, там чортка страшна ж, ух'.

Васыль Брыль-Кобзар   27.09.2020 18:44     Заявить о нарушении