НиобЯснимо, чого Путин вынайшов

Гынды во в Афрыцы в нимцый ж

Ітак, мы тут слухаем Голос Росіі
Із прамо-такы жыдьськыj ніркы!
І шо вытэ гондычкы, другарі, хочытэ,
Шоб жыдкость кал ны любыла?

Да всі вытэ лопнытэ, еслі пузцо мылэ
Да ны задасьць жлуктам мылка.
Вот мы і хочымо ж тількы во с хлопчыком-с
Гэтэ вам  всё і сцыдыты ш.

Ек ш опкарнаты выровочку тыхыньку,
Шо запрагла вжэ паршывцыj?
От шо заботыть оно гавкал гынды во.
Бо ж мало баксыj шось вкы2ють.

Ныц ны заснэш навыть от колыханок псыщ.
Быто j мы гондэ іс псыщэва.
Ну, чы кроты там якыjі лыхыjі ж.
Чы то с  подыщ прамо гыёвськых.

Выборы, бач ты, у псів почалыся жа!
Ну, а в Росіjцы слыпынді ш.
Ныц і ны выгорыть а ны вошывому.
От німцы j в хаты в хахлів геть.

Борзыjі бесціі з масляны лычкамы
Онь как пад галстучкам чыстынькы ш.
І ты но j слухаj да пранцыj дывысь тута.
Нечага j больш очыныты.

Да, мырыканцы всі людцы святы ужэ.
Хоть ты до раны клады іхь.
Хто ж туды выпырся дэся колыся щэ.
А ны j мышок іс-пуд Мнінска ж.

Но нашы шнаjпіры вдруг обнаружылы,
Шо рушы боінг, іш, збылы ш!
Так шо порушмо усеку уш друшбу свын
Са і святым духом ігілк.

Мерзкыjі твары нас чымсі заляКва,ць!
Ах, ны дамо j Крышням жыты!
Ібо ж но крыють там крышы в Крытышынцы
Да шэ во тутыкы в Кіцькы сь.

...ну, j ек гэто  гондычкы хтосьці господствуе
Да быз Гутів прам і Пішчыj?


Рецензии