Ботвиння

По вулицям свині бігом
Хрюкають, сновигають, дрімають.
Хто їх в місто випустив, чому
Владний пріоритет тримають?

Чому ось та найтовстіша
Свиня верещить найголосніш
Права кнура заперечуючи надалі?
То ж коли в серце їй встромить різник ніж
Випаде оборотня сторона медалі.

Шкварити шашлики на мангалі
Власне і є метою гравців.
Істина полягає у доброму салі
У смакові гарному покупців.

"Майбутнє належить вгодованим свиням!"
На кожному розі вулиць можна почути.
Чому їх ніхто не зупине?
Хазяїн в хліві хвоста нащупа.
Строк збіг нарешті жерти ботвиння.

4 Серпня 2018 Року


Рецензии