Як квiти

Як квіти зацвітають
Вірші написані мною.
Тобі відповідають
Любов'ю неземною.

І в полі наших мрій
Знайду одну я заповітну.
Зірву, коханий мій,
Вона виповниться нехитро.

У твоїй руці все
І в моєї , назавжди
Нехай буде так і є –
Кохати ніжно і відважно.


Рецензии