Ще грають цвiркуни

Угору хтось хлюпнув чорнил барило.

Серпнева ніч хмельні меди зварила.

Затято цвіркуни мордують скрипки.

На хвилях місячні танцюють рибки.

 

Похропує вітрець - заснув, ледащо.

І спека роззявля пекельну пащу.

Ще грають цвіркуни на скрипках літніх,

У вирій проводжають перелітних...


Рецензии