Скучила

Я скучила за зорями нічними,
Житневими полями, затишним ставком,
Звучанням гитари, балачками простими,
Мотивами, придуманими цвіркуном.

Спинитись. Вдихнути. Помріяти тихо,
І впевненим кроком іти уперед.

03.08.2018


Рецензии