Зачаруй

Дай Боже зустрічі, такої,
Щоб, я забула біль розлук,
А серце вірне заспокоїв,
Мій найдорожчий милий друг.
Нехай приносить, він з далека,
Кохання до мого гнізда,
Самотній втомленій лелека,
Я, ще душею молода.

Давно вже стала, я вдовою,
А діти стали на крило,
Дай Бог, щоб знов над головою,
Кохання сонячне зійшло.
Нехай воно, мене зігріє,
Своїм промінням знов і знов,
Бо моє серце вірне мріє,
Подарувати, ще любов.

Дай Боже зустрічі такої,
Щоб, я забула, смак біди,
А друг серденько заспокоїв,
Вселився в нього назавжди.
Ти зачаруй, мене піснями,
Щоб заспівало серце знов,
Та хай існують поміж нами,
Надія, віра, та любов.


Рецензии
Ах, мечты, мечты, где ваша сладость?!
Но годы нам уже не в радость...
Свежо придание, но вериться с трудом,
Какая же Любовь... войдет в наш дом...

Волнительные твои стихи, Виктор!!! Спасибо, за твои творения от всей души!!!
Успехов в творчестве и радости в жизни!!!
С душевным теплом,

Валентина Крамарь   13.08.2018 12:29     Заявить о нарушении