Несе Толя воду

Несе Толя воду,
Та й по Журавлівці,
Гавкають собаки,
Та белькочуть вівці.

Петухи співають,
Та коти деруться,
А дівчата гарні
Бачуть та сміються ...

1.8.2018.год.
Харків - Журавлівка

З ЦИКЛУ
"Журавлівська Україна"
*Цього вірша автор, з любов"ю,
присвячує задушевному другові
Віктору Степановичу Бойко ...


Рецензии