Курв гранты

"Каждому - своё!" А нам бы, сван,
Что-нибудь этакое,
Да ещё и с боем!..."

Блискавки провели свою операцію блискавично!
А свої висновки зробили після неї
Паталогоанатоми, як їм було звично!...


Рецензии