Я не вм ю лицем рити

Я не вмію лицемірити,
І не хочу цим займатися,
Бо я звикла людям вірити,
Не боюся відкриватися.

Я люблю людей відвертими,
І нехай думки різнитимуть,
Вибачаю навіть впертих я,
Бо по честі вони житимуть.

Вони справжні і надійні,
Так, їм нічого боятися,
Вони впевнено постійні,
І не слід їм закриватися.

Я нехочу лицемірити,
Плазувати, щоб сподобатись,
Так я звикла в правду вірити,
Тож не нехочу бути роботом.


Рецензии