Н хто кр м нас

   
               
                «Ніхто крім нас»

    Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков

                Палають села і міста, гармати б’ют,
                Гранатомети, міномети, танки йдуть,
                Пруть батальйони ворогів, горить земля, 
                Кричать безмозгі ватажки «Росі-і-я»
                Ракетні шквали рвуть метал, палахкотять,
                Захисники – брати, жінки мужньо стоять,
                Тримають оборону всі в тривожний час,
                Лунає праведний девіз «Ніхто крім нас»   

                Приспів
              «Ніхто крім нас», «Ніхто крім нас», «Ніхто крім нас»,
                Це наш девіз в брудній війні, в кривавий час,
                Ми - «Волонтери», «Кіборги», ДУК, ВСУ,
                Ми захистимо, звільнимо Вітчизну
               

                Країна – ненька дорога, твоя й моя,
                Донецьк, Луганськ, південний Схід - свята земля,
                Надійна гвардія - «Укроп», Січ – козаки,
                Еліта вітчизняних військ – десантники,
                До Перемоги дійдемо разом усі,
                Державу рідну звільнимо по всій межі,
                Світ захистимо від біди в суровий час,
                Звучить повсюди наш девіз  - «Ніхто крім нас»


                Державний прапор, герб - тризуб наш майорить,
                Гімн України голосно, дзвінко звучить,               
                Канада, Англія і США, Європа, цілий Світ,
                Надійна коаліція міцний, дієвий щит,
                Всі як один станемо в стрій, одінь берет,
                З гвардійським прапором в руках йдемо вперед,               
                Лунає гасло у військах в бурхливий час,      
             «Ніхто крім нас», «Ніхто крім нас», «Ніхто крім нас»               
      


Рецензии