***

***

Ту;ишганга суянган эдим,
Ту;ишгандан кўрмадим вафо.
;ариндошга таянган эдим,
;ариндошлар айлади жафо.

Го; дўстларга суянар эдим,
Дўст ортидан бўлдим-ку гумро;.
Суянганим бир Ўзинг энди,
Суянганим – ягона Олло;!


Рецензии