Вiзерунки на серцi

Безкровні його лаштунки.
Лиш герць та весела вдача.
На серці скорбот візерунки.
Душа то сміється, то плаче.

Життя - в Незбагненне дорога.
Пройдисвіт, дурисвіт, а чи герой ти!
В час ікс повезуть на дрогах.
Дарма вже правнуків споглядати!

Тож, сидячи тихо на призьбі
Не вийшовши з стану дзен
Враз спиниш хмаринок біг
Промимриш - дитиною олівцем

Я малював знак безкінечності - ось
Нарешті проявлена Всесвіту вісь.
Ромб з двох пірамід, Ієрархії вістря.
Душа полетить - незгораюча іскра.

З народження ми старієм.
Помрем так чи інакше.
У леті за журавлиним вирієм
Згадуємо грім, кохання, щем.

Навпрочуд думаємо, що безсмертні
А цей молодець - як бог.
Босоніж йде по стерні
І трубить в баранячий рог.

1 Серпня 2018 Року


Рецензии