Наснився дощ

Наснився дощ та сад квітучий в нім,
і громове гудіння басовите,
сплетіння блискавок несамовите
та напад тиші мертвої потім...

Та ні, не мертвої, з биттям перлин
об дзеркало калюж, траву, цеглини;
І обрій наче розсип журавлини;
І ти у сукні мокрій від краплин.
.
ЛIРИКА З ПРИСМАКОМ ПОРОХУ,2016-2020 рр.


Рецензии
Дуже добре, Леонид - дякую.

Андрей Аксюта 2   04.08.2018 19:25     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.