Люблю шалено

Люблю шалено твої очі.
Такі ж вони мені глибокі
Й теплі, наче літні ночі
Й такі печально одинокі.

Люблю без тями твої очі,
Сповнені пристрасті й бажання,
Такі солодкі і співочі
І таємничі мов кохання..


Рецензии