Спогад

Ладан милий! Чарівний!
Дитинство веселе моє!
До тебе серцем лину.
Спогад душею пливе.
Тебе відвідати-радість!
Друзів зустріти своїх.
Любов*ю твоєю плекаюсь.
Зізнатись в цьому не гріх.
Бо ті вечірні заграви!
Зірки ясні весняні!
Прозорі!Рясні!Величаві!
В думках живуть.В мені!
Цей спогад немов колиска
Мене заколихує знов.
Бренить!Серебриться намистом
Радість несе і любов!

Липень 2018


Рецензии