Надходить день

Яке прекрасне тепле літо!
Цей яблуневий наш садок!
Земля вся зеленню покрита.
І килим чарівних квіток!
Бренить веселий і багряний
Кидає променем здаля
Ранок чудовий і бажаний!
Пейзаж цей душу звеселя!
Співа душа. Співа. Радіє!
Щебече ранок золотий!
Серденько тішиться і мріє.
Надходить день до нас новий!

Липень 2018


Рецензии