с сНам

парьРИ!_(т) сввиЧО_й_ПуШИ__с_стых  л_ЛА__п
   прриКРА_С_
                снаКИ!_-
                ПарИ___сс-На__
ззеЛЁ_нным_ жжжГУ_тиКАм__мкаСттРА___
   нна НЕ__ббиСи_-
                ннибБРи__с_сНаммм
Ф_СаДО_Вамм ПА__р_рке СА_н хоСэ__
  и ТЕ__ньнни СВЕ__т_ты..
                ссНО__ВА___
ззаКА_т
            _(Т)ы СО!__л_лнеЧНЫ_й_ ррассвЕ__т
..нна"БЕ_-
               рриГУ___"
                саСНО___ввА__ммм

ф/п
мма-Ти___ффф


Рецензии