Змарноване

Дещо знайоме, ледве помітне,
Те що сидить в мені
Затишок вдома, квітка тендітна,
Зливи завжди рясні.
Змарновані роки жовто-блакитні,
Втрачений спокій, сни...
Дещо ніколи вже не розквітне
Те, що сидить в мені.

Серце розбите вщент
Проґавила свій момент.


Рецензии