Нам с тобой. В. Цой. Кино

Тут невідомо де обличчя, і де рило,
І невідомо де пряник, де батоги.
Тут в сіно ніяк не вотнешь вила,
Та риба проходить крізь мережи.
І не відомо де море, де суша,
Де золото, і де мідь,
Що збудувати і що зруйнувати,
І кому, і навіщо тут співати.

Нам з тобою блакитних небес навіс.
Нам з тобою ліс стане непроникною стіною.
Нам з тобою з заплюванних криниць не пити.
План такий - нам з тобою.

Тут каміння є схожі на мило,
Та сталь є схожа на жерсть,
І слабкість - як сила,
І правда є як лестощі.
І невідомо, де мішок, де шило.
І невідомо, де образа, де помста.
І мені не подобалось те, що тут було.
І мені не подобається те, що тут є.

Нам з тобою блакитних небес навіс.
Нам з тобою ліс стане непроникною стіною.
Нам з тобою з заплюванних криниць не пити.
План такий - нам з тобою.
Чорна ніч та в річці вода нам з тобою.
І біда стане не біда. Їдь!
Ех, була не була, пробач і прощай!
План такий - нам з тобою.


Рецензии
Мережа — рибальська сітка з великими вічками

зi cтаттi

http://uk.wikipedia.org/wiki/Мережа
це давньоруське слово-чисте українське слово-і інші значення слова, такі як, наприклад, соціальні мережи-переносні значення від знаряддя мережа!
Мережа- мережи
Дякую щиро за допомогу мережI - мережИ, тому що мережА.
Але гугл-хромом не користувався!

Алексей Иродиадов Гаулиш   06.11.2019 03:48     Заявить о нарушении