Новеньке

Цікаве те, чого колись не бачив,
Цікаві роздуми розумної людини,
Цікаве все, що зроблене інакше,
Цікаві й вечорниці піздньої години.

До рук як візьмеш, те чого не бачив,
Вивчаєш, роздивляєшся, запустиш,
Воно біжить, чи робить значно краще,
Те диво з рук уже не пустиш.

З людиною зустрінешся розумною,
Йдуть балачки, все тільки про нове,
Думки надходять, ця людина чуйна,
Потягнешся до неї за новим.

А те, що зроблене зовсім інакше,
Цвяха такого та не бачив, та не чув,
З усіх боків оглянеш, дуже гарне,
Розпитуєш того, хто в ньому був.

В години відпочинку йдеш за ганок,
Цікаві зустрічі з молоддю новенькі,
Запросить хтось тебе на танок,
У грудях серце тьохкає швиденько.

Нове чудове, чи  чудове нове,
Відраду для душі дадуть,
Нові думки швидко йдуть у голову,
А ще новіші звідти віддадуть.

     30.07.2018 р.
     Запоріжжя


Рецензии