Не оспiвуй Украiну...

Не оспівуй Україну
Мовою чужою.
Закладаєш цим ти міну,
Під і над собою.
Не почує тебе прадід,
Дід не зрозуміє,
Тай онукам на заваді
Стане те що сієш.
Заберуть у них чужинці
Після слова волю.
Не наспівуй українцям
Ще лихішу долю.


Рецензии