Як до вподоби тобJ я

Прийди!Постукай у віконце.
Як до вподоби тобі я.
І рано вранці до схід сонця
Послухай пісню солов* я.
А соловейко в темнім гаї
Заводить пісеньку умить!
Послухаєш.Душа співає.
Так ніжно, весело бренить.
І цей пташиний спів чарівний
Летить довкіллям за поля
Лісами,горами,долинами!
Так щиро душу звеселя.
І ми зізнавшись у коханні
Немов пташина край села
Полинимо в таке кохання!
Як до вподоби тобі я.

Липень 2018


Рецензии