Який сенс в бдж лки - бдж лка робить мед!..

Який сенс в бджілки - бджілка робить мед!..
Гуде приємно, повзає, літає по квітках, пилок збирає!..
А що ж людина? - кажуть різне, але кожен відповідь свою шукає...
І як на мене - важливі тільки дружні, чесні, сонячні стосунки, любові ніжної божественний дует!:)

Присвячується Альбінуце,
А також Василю і всім бжолкам Всесвіту...
2018.07.29
69


Рецензии