марна непам, ять

несе сум пісні двох вітер виром,
вигляда думка її через сонце з яру,
димом туманним стигне  слово,
ведуться спогадів  томи 
у пам'ять запису,
відформатовуючи фрагментами ясності
в сирості нерозуміння душ
взаємно нерівністю, нерозгаданістю,
непотрібно/потрібністю,
нічого такого,
котре нашаруваннями
тримати в підвалинах,
використовуючи місце намарно,
адже відпари  затхлості 
самі себе не задушать,
якщо повітря свіжість
туди впускати.

17.07.2018


Рецензии