сон дум

сняться думок перевали ,
що перевеслами грають,
важко кидають додолу шмаття паскудних чуттів,
димом старих пересудів,
смаком вчорашнього літа
носяться стосами ранки,
вогкості досить в яких,
пересипаються весни
з осеней і до світанків
з терпкістю легкою ласо
возяться, наче малі,
скреслими кригами  їздять,
швидко бажають рятунків,
щоб натягати  на смисли
митей майбутніх життя


Рецензии