Коли все в тебе добре

Коли все в тебе добре
Не знаеш, що писати.
Ти в казці і новій мов би,
Та радістно мовчати.

Так солодко зітхаєш,
Закривши очі тихо.
Кохати починаєш,
Проходить мимо лихо.

Ти дивишься на неї,
В її душі ти тонеш.
Ти десь береш ідеї,
Погані думки гониш.

Ти мрієш про найкраще,
Емоцій в тебе море.
Не думай про подальше,
Коли все в тебе добре.


Рецензии