Бандура

Зіграю я з душею про кохання на бандурі
музикою серце твоє спробую приструнити
і струни бринчатимуть як у комп'ютера клавіатура
так спробую свої почуття я пояснити...
Зіграю я з душею про кохання на бандурі
нарешті сподіваюсь що таки ти зрозумієш
бажаю щоб заблищали щастям очі твої хмурі
почуєш щирі акорди і відразу ти зрадієш...
Зіграю я з душею про кохання на бандурі
щоб після мене пам'ять нащадкам залишилася
тебе я королевою покажу в літературі
щоб ти читаючи вірши від щастя вогником світилася...
Зіграю я з душею про кохання на бандурі
веселощами і позитивом натовп заряджу
врятую настрій від смутку,самотності,зажурі
в тобі ж теж інтерес сміхотворний розбужу...


Рецензии