фото стенда 3

в память об  отце...
(Книга відгуків однієї з персональніх виставок)

...Завдячуючи організаторам виставки вінничани мають змогу вже вкотре ознайомитись з чудовими творами Виктора Драчука.
Вражає чистота і реалистичність поезії і виробів із скла.
І часом важко зрозуміти, чи то такі чисті вірші автор знаходить в надзвичайно прозорих відображеннях своїх дзеркал, чи то дзеркала його народжуються зі сторінок його віршів?
І мимоволі замислюєшся над тим, які космічні сили допомагають вбачити таку красу і неповторність рідного краю і складати такі глибоко ліричні, сповнені патріотизму і безмежної любові до нашої Вінниці твори?
Яка любов на це надихає?
Якими витоками наповнюється   шира душа автора при їх складанні?
 Відвідавши виставку В.Драчука, переконуєшся іще і іще раз в тому, які обдаровані люди живуть і творять на нашій прекрасній подільскій землі.   
В. Назаренко.


Рецензии