Гмназист

                Г І М Н А З И С Т

                Муз. М. Мотков
                Слова М. Мотков

               Щиро зустрічає нас гімназія,
                Храм науки, праці - учнів, вчителя,
               І немає краще міста на Землі,
                Ніж учбовий заклад, де вчимося ми
               
                Приспів
                Гімназист, гімназист - ти і я,
                Гімназист, гімназист - це життя,
                Гімназист, гімназист - на роки,
                Гімназист, гімназист - на віки

              Нас єднає мрія і палке життя,
                Віримо в щасливе, світле майбуття,
              Юні гімназисти мчать в стрімкий політ,
                Зустрічай Країна, привітай весь Світ
               
              Нам знання дарують кращі вчителі,
                Зійдемо к олімпу вищої мети,               
              Хай лунає гімн наш, сяють прапори,
                Процвітай храм праці, знань і доброти
               


Рецензии