Зустрiч однокласникiв

Давно відспівало дитинство
І юності час пролетів.
Ми школу пройшли материнства,
Вже зрілості час наступив.
Ми разом навчалися в школі,
Сміялись, раділи, росли.
Та в кожного з нас своя доля,
Сьогодні на зустріч прийшли.
Вже виросли в кожного діти
І внуки, як квітки цвітуть.
Як можна цьому не радіти?
Роки пролітають, не ждуть.
Усміхнені, щирі,щасливі,
Такі, як були і колись.
Веселі, смішні і красиві,
Як добре, що ми всі зійшлись!
Давайте згадаємо школу
І первих своіх вчителів.
Той час не вернути ніколи,
Велика подяка ім всім!
Згадаємо тих, хто не з нами,
Хто в вічність уже відлетів.
Куди не пошлеш телеграми,
Хвилина мовчання без слів.
А нам, нехай сонечко сяє,
Хай будуть безхмарними дні.
І кожен із нас пригадає,
Хвилини щасливі й смішні.
Ох,як же тоді ми хотіли
Закінчити школу скоріш.
Якби ми тоді розуміли,
Що краще для нас,що худчіш.
Життя, як те колесо крутить,
Учора, сьогодні, колись...
І хай же воно нам присудить,
Щоб ми не один раз зійшлись!


Рецензии
Замечательные строки! Встречайтесь с друзьями! И пусть дружба не угасает!

Анастасия Щербакова 3   11.09.2021 22:02     Заявить о нарушении
http://stihi.ru/2015/02/03/10135 и я рассуждала. Жаль, у меня по-другому

Анастасия Щербакова 3   11.09.2021 22:03   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.