Горят огньове

ГОРЯТ  ОГНЬОВЕ
Автор: Р. Русев               

Изгарят свещите,
с догарящият ден,
има музика
и той си тръгва малко уморен...
В нощта се срещат
тръпни пръсти,
устните докосват устни,
наоколо любов е
и толкова е чисто.
Горят огньове
и свещ;те догарят,
запалват летните мечти
красиво е,
любов гори,
вървя към теб,
а свещите догарят,
красива вечер,
мълчаливи устни
останали без дъх
и парят...


Рецензии