Иске гармун

Иске гармун сатып алдым.
Татар койен генэ чыгарып булмый.
Аптырашка шуна калдым.
Кирэкмэсэдэ тагын шыгырдый.

Ачып карадым тегене аптырагач.
Куптэн эченэ бер кем кермэгэн.
Русча, бию койлэрне уйнарга.
Бер мастер аны койлэгэн.

Ике сэдэбедэ ун яктагы житкэн.
Бассан биюсе килэ.
Хэмдэ уйнамагач кипкэн.
Чит тауш чыгарып бирэ.

Теллэрен янадан ныгытып.
Койлэдем мин мыны тырышкач.
Хэзер кунелемне кутэрэ кай вакыт.
Монсуланганда, кич житкэч.


Рецензии