Да шо нам миннэ полэ!

Мы полымо цвяточкы!

Велікая Княгіня прізы нам уручае вш!
Бо шо нам Пушкін гындэ.
Ілі Волошын навыть.

Мы зарэ вас обуем,
Ек хочыш прам в галошы.
Ось бач оно на Тройцю: Мак7 снуе по полю зь!

Мы выдав кныжок 20!
І на во как мы борзы:
Ны знаков прыпінаній,
Ны грамоты хоть трохы.

Но тут жэ всё вжа можна!
Онь віш, как нас, барбосав,
Прычосувае Тёлка:
Ты молодец, герой аж!

І шустро вінык топчэ
Окурочкы с бычочкы:
Мы пераводзім с Колас!
Купалу дажэ-с понял! М-да, да, Высоцкій Троян.
І навыть Маяковскый.

...от хто гэто тут гондэ?
Как піть дать, ТрояновсКый!


Рецензии