Усруси тут от од лаврусек

: Сурик, бачь, мажуть на хатк!

Ітак , прадалжаем упарта
Рэзацца прама жэ в карт.
У нас тут сражаецца Васька
Са сволачмы шмат.

І руская в нас гондэ пра2:
Так-так! Яко косы звіняць?
Ха-ха! Но!.. ты паганяj шпань:
Санціметр та травк!

І нэмоч но отравляе
Усэ навакольле j жыцьця.
А нашо тобі, квітка свята,
Шэ j екся якася розальк!

Моторы жужжеть – 7 часов жа, х.
І трэба ля грабль цішыня щ?
Да дэ вам дадуть праны кон3.
Куда ты прыджгав до собак! 

Ну, j да, мы зь у трансі азь прам ф псіх.
Хотілы но емку вскопаць.
Шоп спальваты шо по указу з.
Да і ты тут ябль позбыраш?

Зымлі натаскалы цымало
Оно во до емк каj колодц.
А далыj? Яка вам шэ праца!
Ты брось эт, дурноj наш Кентавр.

Малоць языком только надо ш
Да водку хлестаць са і Сашм.
Тада ты шо j зможыш, мо, каплю.
А то он, ха-ха, j мяск не жрот!

О так от: рыфма яка в Мняв!
Кампотыр пахне балотц.
Кандряга! Фаяка! Ты бачыш?!
Проснулысь паскудны рыловск!

...бусёк оно во поглядае
На это чудовіщэ  свят


Рецензии