Украинский Гарик 555

Український Ґарик 555


За мотивами І. Губермана

Смакую добрий коньячок,
Радію, слухаю піснярок.
Поміж яскравих свічечок
Чадить і мій ще недогарок.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии