Коцiк мышак палюе...

***
        Майму коціку

Коцік мышак палюе,
Па траўцы крадзецца.
І за што гэта коціка
Так я люблю?
Ён даруе мне ўсё:
І што верш не ўдаецца,
Нават тое, што з ім я
Мышэй не лаўлю.

26. 07. 2018 г.


Рецензии