Колыбельная. Укр

;; Колискова для мого сина.;;;

Ой ,летіли сірі гуси через плай,
Люлі- люлі,мій синочку, засинай.
Намалюю на долоньці тобі сни,
Он, на крилах ,гуси казку принесли .

Під віконцем розквітає диво- сон,
Сонько- дрімко до колиски вже прийшов.
Люлі-люлі,засинай,моє маля,
Спить тихенько у куточку кошеня.

Спить пташина у гніздечку за вікном,
Ніч у кошику несе солодкий сон.
Люлі-люлі,під кущем зайчатко спить ,
Спи, синочку, доки зіронька горить.

Ой, летіли сірі гуси через плай,
Засинай,моє ти серце,засинай.
Завтра новий день, знов сонечко зійде,
Тобі радості та щастя принесе.

© Т. Коломієць


Рецензии
Що ж, непогано.

Владимир Коломиец 2   26.07.2018 08:36     Заявить о нарушении