Свiтлий день настане

Друже мій, Степане!
Вірю, що настане
Та щаслива днина -
Люблячого сина
Україна-ненька
Свого козаченька
Почує, побачить,
Згадає, віддячить.
Що свого коріння
Нові покоління
Вчив не забувати
Й шанувати мати.

Друже мій, Степане!
Вірю, сили стане.
Бо на кожнім кроці
Все на твому боці.
Пригадаймо знову -
Першим було Слово!
Головне - це Віра!
Освятиться Ліра!
Всі шанують Свято
Хлопці та дівчата
Колективу твого
Сучасного, нового!
Співають щедрівки,
Світліють домівки,
Несуть кутю люди,
Хай всім щастя буде!

Друже мій, Степане!
Світлий день настане!
Прийдуть до народу
Злагода і згода.
Будуть всі радіти
У цілому світі.
Добрі сили кличу,
Щастя всім нам зичу!


Рецензии