Листочком чистим...

Простіше, жити ще простіше...
радіти всьому, що прийшло...
забути Гегеля і Ніцше...
забути про добро і зло,
і їхню боротьбу до скону,
в якій ніхто ще не сконав...
життю молитись, як іконі,
котру Господь для нас писав...
Й від тОї простоти святої,
від прийняття себе цілком,
мов вкриє риза аналоя,
нас вкриє янгола крило...
в своїй душі шукати істин,
бо більше їх ніде нема...
почутися листочком чистим,
що вмісить праведність псалма.


Рецензии