Я дуже люблю дощ

Я дуже люблю дощ…
Вода обціловує шкіру…
У ритмі німих прощ
Люблю, сподіваюсь і вірю…

Я дуже люблю дощ…
Вода витанцьовує джигу…
Краплини летять сторч
В Любові до цілого світу…

Я дуже люблю дощ…
Вода висівається в Землю…
Ніжність мокрих гілок –
Офіра захмарному Небу…

Я дуже люблю дощ…
Вода віддзеркалює Суще…
Чиста Всесвіту кров
Дарує Життю невмирущість…

24.07.2018


Рецензии