8 Березня

Сьогодні свято, – день весни.               
Я Вас вітаю щиро!               
Здоров'я, щастя зичу Вам,      
А ще,  – бажаю миру!
Щоб ясне сонечко всяк-час   
Світило Вам, – і гріло!             
І всюди,  – й завжди було Вам   
І радісно, – і мило!
8.03.2002р.   


Рецензии