Крыху цьмяна, вiльготна i цiха...

***
Крыху цьмяна, вільготна і ціха.
Ходзяць хмары, збіраецца дождж.
Не было б толькі большага ліха!
Раўнадушшам мяне не трывож!

Ты таксама, дзе цьмяна і хмары,
Ты таксама жадаеш святла.
І трывожаць цябе твае мары,
Хоць вясна незнарок адцвіла.

Не было б толькі большага ліха!
Таму мары свае не трывож!
Паглядзі, як збіраюцца ціха
Неўміручыя хмары на дождж.

25. 07. 2018 г.


Рецензии