Костьол Святого Миколая

Гілка жасмину (трихайку) „Костьол Святого Миколая”

І
На побачення
Поспішати, аж бігти.
...Кам’яний друже...

ІІ
Мов пташка в руках
Кам’яного велета
Слухала казки.

ІІІ
Гуркіт кобольдів
І співи сильфід єдна
Мій друг кам’яний.

09.07.18


Рецензии