Рiдна Мати

Україно, моя люба, рідна Мати!
Хочу я своє життя тобі віддати.
Хочу мову рідну чути звідусюди,
Заступіться за Матусю добрі люди!

Вже повисла чорна хмара над Тобою,
Серце сповнилось тривогою й журбою.
Небо в спалахах, та грім страшний лунає.
Нескінченну зливу хмара обіцяє.

Доки будуть вороги Тебе ділити,
Знов загинуть, як було вже, Твої діти…
Знов Ти крівонькою вмиєшся людською,
Знов застогнеш на весь світ від ран та болю….

Ой, Матусю, рідне Нене, дай нам сили!!!-
Може б ми про допомогу й не просили,
Коли б знали, що загинемо нізащо,
Але ж Ти – наше останнє в світі щастя!

Разом будемо ми Боженька молити,
Мамо, люба, бо усі ми – Твої діти!
Де б ми не жили, а все ж – ОДНА РОДИНА!
Ти – майбутнє наше – ВІЛЬНА УКРАЇНА!!!!
1991рік


Рецензии