Сенс життя

Чи вистачить років людині,
Щоб зрозуміти сенс життя?
А в чому він? – він у родині,
У дітях, в мові, в почуттях.

В коханні – тому, що не зрадить,
У вірі, тій, що навіки.
Життя таке – душі розрада,
Але буває й навпаки.

Коли роки марнують люди.
Глухі, сліпі – самі в собі.
Майбутнього у них не буде,
Бо поряд тільки вороги.

Їм не до сенсу, бо навколо
З турбот і забобонів світ.
Це – замкнене навічно коло
Там – лиш падіння, а не зліт…

Чи вистачить років людині,
Щоб зрозуміти сенс життя?
Господь нас кличе і понині -
Знайдіть ЛЮБОВ крізь КАЯТТЯ!


Рецензии