Напiв

Напівшепіт, напівзвук,
Майже, напів серця стук.
І моє напівжиття
У полоні каяття

У жебрацстві напіврим,
У коханні напів з ним.
Та лишень болить сповна,
Бо розірвана струна.

Напів музики лади
Повертають знов туди.
Майже - ВІН, майже - ВОНА,
Та у відповідь – луна…

Нескінченний гомін лун
Від розриву вічних струн.
Напівпростір, напівмить.
НАПІВ – майже не болить…

3.06.2018р.


Рецензии