Flock of Wolves

I feel freedom in your eyes
I see unending fields in your eyes
In your eyes I see frozen time
I know you’re so wild
In your eyes I see you’re wise

I’m enjoy you running
Freedom is in your blood
I follow you by my heart
I’m enjoy your power

I feel freedom in your eyes
I see unending forest in your eyes
I feel your spirit of wild
In your eyes I see fire
It’s in your eyes

Unity
Fidelity
Is your power
Freedom is in your blood
And it’s forever


Рецензии