don t care...

Актеры — Уходят, Роли — Остаются...

........... even if the stars &  moon collide,
........... I never want you back into my life,
........... you can take your words & all lies,
........... oh oh oh - I really don't care...

© Olga Karpilova  «don't care...»


Рецензии